Wat is mybelgium?

Voor een rechtstreekse en gepersonaliseerde toegang tot deze onlinediensten, log in op mybelgium, mét uw elektronische identiteitskaart!

  • Gepersonaliseerd

    Wanneer u zich aanmeldt met uw e-IDkaart krijgt u toegang tot enkele onlinediensten en uw persoonlijke dossiers. Dit aantal diensten zal in de nabije toekomst voortdurende worden uitgebreid.
  • Veilig

    Uw e-IDkaart werkt net zoals een bankkaart met een pincode. Voor alle online transacties hebt u uw pincode en uw e-IDkaart nodig. Zonder die pincode kan niemand uw identiteit aannemen op het web of binnen een andere elektronische toepassing. Hou daarom uw pincode strikt geheim.
  • Gemakkelijk

    Communiceren met de overheid was nog nooit zo eenvoudig. Met een paar muisklikken krijgt u toegang tot uw persoonlijke dossiers. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met openingsuren van de dienst die u nodig hebt. U kan er online altijd terecht, wanneer het u het beste past.

Dit is slechts een selectie van de diensten die de overheid ter beschikking stelt. Voor een volledig overzicht, surf naar www.belgium.be/nl/online_dienst/

Police-on-Web

De onlinedienst "Police-on-Web" is geintegreerd in my.belgium.be.

Door aan te melden met uw e-ID kaart, krijgt u rechtstreeks toegang tot uw pagina op mybelgium.be en kan u daarPolice-on-Web bekijken.